simo_krunic_rad_jag

Simo Krunić: Očekujem bodove i u Smederevu

 

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić posle serije dobrih rezultata očekuje bodove i u sutrašnjem meču sa Smederevom, u okviru devetog kola prvenstva Srbije.

-Mi se spremamo za tu utakmicu, daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Krunić na konferenciji za medije i dodao da Smederevo ima „dobru ekipu i pojedince, ali su u krizi rezultata“.

Povezana vest:  Bez pobednika u duelu Vojvodine i Čukaričkog

-Milsim da će to još više uticati da protiv Jagodine igraju odgovorno, ozbiljno i čvrsto,  tako da će to biti vrlo teška utakmica – ocenio je Krunić.

On je napomenuo da je Jagodina u dobroj formi, jer je u poslednja četiri kola ostvarila deset bodova.

-Rukovodstvo kluba i igrači, ali i grad žele da Jagodina zaigra u nekom od evropskih takmičenja, dok Smederevu “ne cvetaju ruže“ poslednjih nekoliko kola – rekao je Krunić.

Povezana vest:  Mančester junajted bez Flečera do kraja sezone

Golman Jagodine Marko Šimić je istakao da o protivniku „zna dosta i očekuje veoma  tešku utakmicu“.

-Imamo seriju dobrih igara i rezultata i ne želimo da stanemo na tome, želimo da nastavimo sa dobrim igrama, da u svakoj utakmici pobedimo – rekao je Šimić i podsetio da Jagodini predstoje tri teške utakmice – dve prvenstvene i jedna kup.

Povezana vest:  Kokeza u Firenci u poseti FS Italije

Posle osam odigranih kola, Jagodina se nalazi na osmom mestu na tabeli sa 11 bodova, a Smederevo na 12. sa devet bodova. Utakmica se igra u 14,30 sati.