milisav_vuk_simic_kekovic

PRIJATELJSKI MEČ BOKSERA “LOZNICE“ I „SLAVIJE“

Duel bokserskih giganata u Lagatoru

 

Bokserski klub „Loznica“ će sutra biti domaćin „Slaviji“ iz Banja Luke, a prema očekivanju organizatora, međunarodni prijateljski meč trebalo bi da bude na nivou nekadašnjih „ligaških“ susreta. Predsednik kluba domaćina Petar Ekmeščić rekao je danas da susret lozničkog sa ednim od najuspešnijih bokserskih klubova u BiH, predstavlja način da se obnovi saradnja raskinuta pre 20 godina i pospeše prijateljski odnosi.

Povezana vest:  POSLE INCIDENTA NA PRVENSTVU SRBIJE, U BSS bez komentara! Ko je bio delegat i da li je pogrešio?!

On je izrazio očekivanje da će prijateljski meč pružiti kvalitet borbi na nivou nekadašnjih „ligaških“ susreta, zato što je, prema njegovom mišljenju, „Slavija“ jedan od najboljih klubova na prostoru bivše Jugoslavije i u jakom sastavu dolazi sutra u Sportski centar „Lagator“ u Loznici.

-Loznički klub će nastupati sa uobičajenom ekipom, u kojoj se na prijateljskom meču neće naći aktuelni reprezentativac Srbije Aleksandar Drenovak, koji se plasirao na predstojeće Olimpijske igre kao član Bokserskog kluba „Loznica“ – istakao je Ekmeščić.

Povezana vest:  Fifti Sent je sada i bokserski promoter

Prema njegovim rečima, najavljeno je prisustvo predsednika Bokserskog saveza Srbije Velizara Ðerića i predsednika Bokserskog kluba „Rijeka“ iz Hrvatske Ante Vičevića, koji je od nedavno i predsednik Bokserskog saveza Hrvatske, kao i istaknutih ljudi iz sveta sporta.