mamurluk_snimanje_1

Pogledajte ekskluzivne fotografije sa snimanja filma “Mamurluk u Bangkoku”

Nastavak hit komedije ’’Mamurluk u Vegasu’’, sa istom ekipom, Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alan (Zek Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) sada putuju na egzotični Tajland, na Stjuovo venčanje. Posle nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stju ne želi ništa da rizikuje i odabrao je sigurni branč pre venčanja. Međutim, stvari ne idu uvek onako kako je planirano. Ono što se dogodilo u Vegasu možda ostaje u Vegasu, ali ono što će se dogoditi u Bangkoku ne možete ni da zamislite.

Povezana vest:  Pogledajte animirani insert iz filma SUCKER PUNCH

mamurluk_snimanje_2

Reditelj ove urnebesne komedije, Tod Fillips, odgovara na pitanje zašto je ovaj film smešan: “Mislim da iznenađenje mnogo znači, ali pošto su ljudi sada upoznali naše likove, moramo da situacije i probleme učinimo iznenađujućim. Ne znam koliko su i u prvom filmu likovi bili iznenađenje; bile su to prepreke i problemi pred koje smo ih stavili. I tako, stavljamo ove momke u potpuno nove situacije.”

Povezana vest:  Drugačija kreće u bioskope 17. aprila

mamurluk_snimanje_3

Film „Mamurluk u Bangkoku“ u naše bioskope dolazi 26. maja , premijera filma biće održana u Domu Sindikata, u sredu 25. maja u 20 i 30 časova.

mamurluk_snimanje