ATHEIST_RAP

DUPLA MTV PREMIJERA: ATHEIST RAP “NE BI BILO FER” I GIBONNI “VESLA NA VODI”

Nova MTV Premijera donosi u ponedeljak, 16. maja, u 20 sati novi spot grupe Atheis Rap za numeru “Ne bi bilo fer” i spot za singl “Vesla na vodi”, koji izvodi Zlatan Stipišić Gibonni.

Pesma „Ne bi bilo fer“ sa poslednjeg albuma Atheist Rap-a „Priče matorih pokvarenjaka“ konačno je dobila svoje video izdanje. Novi spot potpisuje autorski tandem Predrag Radosavljević i Endre Ajandi. Tokom predstojećeg leta Atheist Rap će nastupiti na brojnim koncertima i festivalima, a na zvaničnim web stranicama benda možete da pronađete listu potvrđenih datuma nastupa.

Povezana vest:  Hala sportova i Charm Music poklanjaju - VIKEND SPECIJALNOG POPUSTA

Gibonni, čiji je album „Toleranca“ ostvario platinasti tiraž u samo nekoliko meseci nakon objavljivanja i osvojio 10 nominacija na ovogodišnjem Porinu, u proteklih godinu dana nagradio nas je sa pet izvrsnih spotova. Nakon pesama „Žeđam“, „Toleranca“, „Zamoli me (možda ti je ispod časti)“, „Čemu se nadaš srce moje“ i „Vrata moje sestre“, svoje video izdanje dobiće i pesma „Vesla na vodi“.

Povezana vest:  Besplatni kondomi na koncertima Lejdi Gage

Već provereni reditelji kad su Gibbonijevi spotovi u pitanju (autori spotova Žeđam i Toleranca), izvrsni dvojac – Zdenko Bašić i Manuel Šumberac i ovog su puta su napravili video koji se gleda u jednom dahu!