IDEA druzenje sa kupcima glumci iz filma Montevideo

Ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ u IDEA prodavnici promovisala DVD izdanje

Kompanija Idea je u subotu, 14. maja u prodavnici Idea Extra u Novom Beogradu organizovala druženje sa popularnom glumačkom ekipom filma „Montevideo, Bog te video” povodom izlaska na tržište DVD izdanja ovog filmskog hita .

Glumačka ekipa koju čine Petar Strugar, Miloš Biković, Nina Janković, Danina Jeftić, Viktor Savić i Tamara Dragićević družili su se sa kupcima i obožavateljima, davali autograme i promovisali DVD izdanje ovog filma koje može da se kupi u Idea prodavnicama.

Povezana vest:  "Grad greha: Ubistva vredna" u bioskopima od 2. oktobra

Kompanija Idea podržala je mlade glumce i film „Montevideo, Bog te video” i omogućila svim ljubiteljima ovog inspirativnog filmskog ostvarenja da u radnji glasaju za film koji je ove godine nominovan u tri kategorije za MTV movie awards, za „Najbolji film”, Nina Janković za „Najbolju glumicu” i Petar Strugar i Miloš Biković za „Najboljeg glumca”.

Glasanje i više informacije o reginalnim MTV Movie Awards i o nominovanim kandidatima dostupno je na adresi http://mtv.rs/vesti/ma/ekskluzivno-prve-regionalne-mtv-movie-awards

Povezana vest:  Taylor Lautner odustao od "Maxa Steela"

Filmsko ostvarenje reditelja Dragana Bjelogrlića koje je u domaćim bioskopima gledalo preko pola miliona gledalaca, na DVD formatu izašlo je u izdanju producentske kuće Intermedia Network.

IDEA glumci potpisuju DVD

DVD pored filma “Montevideo, Bog te video” ima i dodatni sadržaj u okviru kojeg je film o filmu (making of) u kojem se objašnjava ideja nastanka ovog ostvarenja, priča o pripremama za snimanje i scene snimanja filma uz izjave reditelja, producenata, filmskih autora i glumca.

Povezana vest:  Prateći program 29. Festivala evropskog filma Palić

Sadržaj takođe nudi izbor određenih scena iz filma, trejlere, kao i pregled galerije fotografija. Tu je i specijalni dodatak koji najavljuje nastavak snimanja drugog filma sa ekskluzivnim snimcima sa početka snimanja nastavka.

Meni DVD izdanja pruža mogućnost izbora jezika tako da se film o fudbalskim junacima iz 1930. godine može gledati sa titlovima na engleskom, španskom, ruskom, grčkom i makedonskom jeziku.