brad_pitt

Bred Pit majstor za doručak i roštilj

 

Holivudski glumac Bred Pit otkrio je da je oduvek želeo kuću punu dece i da je pravi majstor za doručak i roštilj. “Kada sam bio dete imao sam drugara koji je imao veliku porodicu. Obožavao sam haos za kuhinjskim stolom, svu tu viku i svađu i mamu koja pravi palačinke za sve ili tatu koji pravi palačinke“, rekao je glumac agenciji AP.

-‘Tada sam odlučio da, ako ikad budem imao porodicu, ona bude takva – dodao je on.

Povezana vest:  Dizajniraj svoj omiljeni filmski citat, „Krive su zvezde" nagrađuju najkreativnije autore

Pit, koji je stigao na filmski festival u Kanu kako bi promovisao svoj novi film “Drvo života“ u kome glumi strogog oca trojice sinova, sa partnerkom Anđelinom Džoli ima šestoro dece.

Pit tvrdi da je on taj koji priprema palačinke deci za doručak. “Doručak je moja specijalnost“, rekao je Pit. “I roštilj“.

Glumac je takođe rekao da bi on i Džolijeva voleli da ponovo zajedno u nekom filmu ali da su im rasporedi u raskoraku zbog dece. Par se upoznao na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit“ dok je Pit bio u braku sa Dženifer Aniston.

Povezana vest:  Razbijač Ralf na Porodičnom danu 29. decembra uz poklone za sve mališane

-Voleli bismo da snimamo zajedno. Trenutno radimo tako da je jedno od nas uvek sa decom a drugo onda može da radi – rekao je on.

Pit je rekao i da sada, kada ima porodicu, drugačije bira uloge.

Dok je Anđelina Džoli pozajmila glas Tigrici u drugom delu animiranog filma “Kung fu panda“ kako bi njihova deca mogla da gledaju film, Pit je prošle godine snimio animiranu avanturu “Megaum“ i svakom projektu pristupa imajući na umu svoju decu.

Povezana vest:  Preminuo glumac Leonard Nimoj

-Sada sam otac. Važno mi je da, ako već snimam film, unesem nešto u njega. I više od svega sam bolno svestan da će moja deca gledati te filmove kada odrastu i želim da razumeju nešto o svom ocu i da budu ponosna na svog tatu – rekao je Pit.