Penelope-Cruz_LA

Penelope Kruz zasenila ceo svet!

U proteklih 12 dana, Penelope Kruz je oduševljavala svojim izgledom na crvenim tepisima širom sveta dok je promovisala svoj novi film “Pirati sa Kariba: na čudnim plimama“ koji je od 19. maja na redovnom bioskopskom repertoaru domaćih bioskopa.

Los Anđeles, Moskva, London, Kan, Minhen i Madrid – 6 gradova, 6 premijera i 9 fenomenalnih autfita!Započela je Piratsku turneju u crnoj Markeza haljini sa perjem i kristalima na svetskoj premijeri filma u Los Anđelesu, 5. maja, 2011.

Povezana vest:  Gvinet Paltrou dobila zvazdu na Stazi slavnih u Holivudu

Zatim je sletela u Moskvu, gde je na premijeri nosila somotsku Pucci haljinu do kolena, 11. maja, 2011.

Poziranje za fotografe u Moskvi, Rusija: Penelope Kruz nosi haljinu L’ Wren Skott.

Sledeća stanica na turneji bio je London, gde se Penelope šepurila na plavom tepihu u beloj, čipkastoj Živanšijevoj haljini…… praćeno predivnom Markeza haljinom od tila u boji lavande koju je nosila na filmskom festivalu u Kanu, 14. maja 2011.

Povezana vest:  Zbog velikog interesovanja dodatna projekcija filma “Strahinja Banović” na 50. FESTU

Poziranje za fotografe na kanskom festivalu 14. maja, 2011.: Penelope Kruz nosi haljinu Stele Makartni.

KANU Minhenu, u Nemačkoj, Penelope je zasijala na crvenom tepihu u crvenoj Armani haljini na premijeri Pirata 16. maja 2011.

Za poslednju stanicu njene “uraganske” turneje sa filmom „PIRATI SA KARIBA: NA ČUDNIM PLIMAMA“, Penelope se vratila u rodnu Španiju u Armanijevoj haljini u kojoj je oduševila fanove u Madridu 18. maja, 2011.

Povezana vest:  Gozba za oči na Beldocsu – selekcija Vatromet

{vsig}PENELOPA_KRUZ{/vsig}