ada bioskop_konferencija

Filmski hitovi i zabava pod vedrim nebom, otvoren „Greb greb letnji bioskop na Adi Ciganliji“

Projekcijom holivudskog blokbastera „Mamurluk u Bankoku“ večeras je na Adi Ciganliji svečano otvoren „Greb greb letnji bioskop na Adi“. Prvoj projekciji prisusvovalo je oko 200 gledalaca koji su imali priliku da budu prvi posetioci najveće bioskopske atrakcije u gradu ovog leta! Bioskop su svečano otvorili predstavnici JP „Ada Ciganlija“, i distributerske kuće Tuck, koji su zajedno sa Državnom lutrijom podarili ovaj jedinstveni vid zabave Beograđanima.

-Veliko mi je zadovoljstvo što smo zvanično otvorili ovaj sjajni prostor za koji verujem da će tokom čitavog leta biti glavno mesto okupljanja ljubitelja filma i dobre zabave. Greb greb letnji bioskop će biti jedinstveno mesto u gradu, jer će pored bioskopskih projekcija najpopularnijih filmskih hitova imati svoju namenu i tokom dana, kada će našim posetiocima na raspolaganju biti veliki broj zanimljivih pratećih programa. Otvoreni bioskop smo uvrstili u našu ponudu kako bi ljubiteljima Ade Ciganlije obezbedili celodnevnu zabavu u prirodnom okruženju omiljenog beogradskog izletišta – rekao je Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija“.

Povezana vest:  40 FEST, Počinje prodaja karata za FEST

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima, koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke zahvaljujući kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj. Za prijatno gledanje filmova pobrinuće se i “Autan” i “Raid” koji će filmofile štititi od komaraca.

Povezana vest:  De Niro i Džud Lou stigli u Kan, večeras otvaranje

ada bioskop 0005

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časova, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara. Bioskop će biti otvoren i tokom dana, kada postaje „zona zabave“, gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, „Sony Play Station 3“, koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima koje su za njih pripremili JP „Ada Ciganlija“, Tuck i Državna lutrija Srbije. Tokom dva meseca koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja u proteklom periodu, svih žanrova i za sve uzraste.

Generalni sponzor „Greb greb letnjeg bioskopa na Adi“ je Državna lutrija Srbija koja će za sve posetioce i ljubitelje igara na sreću obezbediti mnoštvo iznenađenja i mogućnost osvajanja brojnih nagrada.

Povezana vest:  Džef Bridžiz izdaje album na leto

-Greb greb letnji bioskop na Adi je poklon Državne lutrije Srbije građanima i posetiocima Beograda, koji odluče da provedu leto u gradu ili budu na proputovanju. Ovakav bioskop se prvi put otvara kod nas i nadamo se da će se mnogi sećati leta na Adi po „Greb greb letnjem bioskopu“. Državna lutrija je za posetioce Ade i bioskopa priredila nagradnu igru u kojoj vredi učestvovati jer su nagrade izuzetne – izjavila je Ana Kovačević, direktorka marketinga i korporativnih komunikacija Državne lutrije Srbije.

Pored prikazivanja najnovijih filmskih ostvarenja i nagrada za posetioce, Državna lutrija Srbije će u okviru bioskopa obezbediti i mnogobrojne humanitarne projekcije za najmlađe posetioce.