novak_djokovic_polufinale_vimbldon_1

VIMBLDON 2011

Đoković sutra protiv Ljodre

Na otvorenom prvenstvu Engleske u tenisu sutra će na teren izaći troje srpskih tenisera, među kojima i Novak Đokovića, koga očekuje duel osmine finala sa francuskim teniserom Mikaelom Ljodrom.

Meč Đoković – Lodra je drugi na programu na „terenu jedan“ i trebalo bi da počne oko 16 časova posle susreta aktuelne šampionke Serene Vilijams i Marion Bartoli iz Francuske.

Povezana vest:  Kirjos: Sramota je kako se odnosimo prema Ðokoviću

Ana Ivanoviće se u paru sa nemačkom teniserkom Andreom Petković sastaje sa Ruskinjom Nađom Petrovom i Anastasijom Rodionovom iz Australije i taj meč je treći na „terenu 15“ (oko 16 časova).

Od srpskih tenisera u ponedeljak igra i Nenad Zimonjić, koji će sa Lodrom nastupiti u drugom kolu protiv Indijca Somdeva Devermana i Keija Nišikorija iz Japana.

Povezana vest:  WIMBLDON 2012, Marej napravio haos u Britaniji ulaskom u finale Vimbldona

Taj meč je treći na „terenu 16“ i ne bi trebalo da počne pre 19 časova.

Na „Centralnom terenu“ program počinje od 14 časova, a sastaju se Britanac Endi Marej i Francuz Rišar Gaske, zatim sledi duel Venus Vilijams (SAD) i Cvetana Pironkova (Bugraska).

Poslednji meč na tom terenu je derbi dana u kome se sastaju prvi reket sveta Rafael Nadal i Argentinac Huan Martin del Potro.

Povezana vest:  ATP MONTE KARLO, Đoković protiv Verdaska za finale

U ostalim mečevima sastaju se Peng (Kina) – Šarapova (Rusija), Voznijacki (Danska) – Cibulkova (Slovačka), Fiš (SAD) – Berdih (Češka), Petrova (Rusija) – Azarenka (Belorusija), Kubot (Poljska) – Lopes (Španija), Ferer (Španija) – Conga (Francuska).