Leonardo DiCaprio kao narator u 3D filmu o svemiru

leonardo_di_kaprioFilmski gigant Imax pripremio je pravu poslasticu za ljubitelje svemira i naučne fantastike – 3D putovanje kroz udaljene galaksije, kao i hod astronauta u svemiru u nekim od NASA-inih zadataka. Kroz fantastičnu priču gledatelje će voditi Leonardo DiCaprio 
Talentovani glumac s nekoliko nominacija za Oscara Leonardo DiCaprio angažovan je u velikom projektu Imaxa i Warner Bros. Picturesa u kome će odglumiti pripovedača u filmu „Hubble 3D“ koji bi se u bioskopima Imaxa trebao pojaviti 19. marta.
„Hubble 3D“ četvrti je po redu trodimenzionalni zajednički projekt dva producentsko-filmska giganata. Film će gledaocima ponuditi jedinstven pogled na ono što je najveći svemirski teleskop Hubble dosad snimio te naglasiti njegov neosporivi uticaj na ljudsku percepciju svemira.
-Leonardov izuzetan talent glumca i pripovedača sigurno će se sjajno uklopiti u ovaj film koji ostavlja bez daha pa se radujemo što će nas upravo on voditi do ivice svemira i nazad – rekao je izvršni direktor Imaxa, Richard L. Gelfond.

Povezana vest:  U subotu, 25.juna, širom sveta, obeležen je Svetski dan Štrumpfova!