Besplatna čitanja slikovnica Belog Puta 

deka_i_jaIzdavačka kuća Beli Put u svojoj knjižari-Klubu čitalaca, smeštenoj u samom centru grada u Kosovskoj 18, sa uspehom i uz veliko interesovanje već pola godine organizuje kreativne radionice, sa posebnim akcentom na čitanje slikovnica i knjiga za decu predškolskog i školskog uzrasta. 
Svake srede od 18 sati najmlađi uzrasta od tri do šest godina uživaju u čitanju slikovnica Belog Puta, kao i u međusobnom druženju i razgovoru sa voditeljima radionice. 
Od 18,45 sati na scenu stupaju školarci (deca od 7 godina i stariji) kojima se čitaju odlomci iz najlepših i najvrednijih romana dečije literature: od dela klasika svetske književnosti Roalda Dala do popularnih serijala koji predstavljaju divnu ulaznicu u čarobni svet književnosti. Evo termina za besplatna čitanja slikovnica i knjiga u februaru:

Povezana vest:  Komični roman D.Foenkinosa "Erotski potencijal moje žene"

17. februar 2010. 
18,00h: „Deka i ja“
18,45h: Ciklus posvećen Raoldu Dalu: „Matilda“

24. februar 2010.
18,00h: „Beli meda i šareni drugari“
18,45h: Ciklus posvećen Raoldu Dalu: „Fantastični gospodin Lisac“

Po završetku svake radionice, razgovara se o pročitanom štivu, a sva deca dobijaju prigodne poklone u vidu knjiga Belog Puta, članskih kartica Kluba čitalaca (osnovne, zlatne i VIP), kao i popuste na izdanja Belog Puta.
Dok deca uživaju u pričama i razgovoru, roditelji imaju priliku da se u prijatnom ambijentu knjižare upoznaju sa najlepšim slikovnicama sveta, višestruko nagrađivanim romanima za decu, popularnim romanima za prvo samostalno čitanje, edukativnim knjigama i enciklopedijama, najboljim stripovima i grafičkim novelama, kao i lepom izboru dela iz oblasti fantastike.  
Kreativne radionice se održavaju svake srede od 18 sati, a ulaz je SLOBODAN!

Povezana vest:  Izložba EMPATIJA - Od 31. avgusta do 9. septembra 2019 u Kulturnom centru Beograda