angelina_jolieBred Pit i Anđenila Džoli u Veneciji

 

Bred Pit, Anđelina Džoli, njihovo šestoro dece i engleski buldog Džek od kog se nikada ne razdvajaju, preselili su se u jedan dvorac iz 15. veka na Grand kanalu u Veneciji kako bi prisustvovali završetku lokalnog festivala i kako bi se slavna glumica pripremila za završetak snimanja filma u kome joj je partner Džoni Dep. Najglamurozniji holivudski par, koji je ovih dana demantovao vesti o raskidu, i njihova deca viđeni su kako se voze brodom pretrpanim prtljagom do palate Močenigo, nedaleko od mosta Rijalto.

Povezana vest:  O poreklu Robina Huda u novom filmu sa Raselom Krouom

Kako izveštava list „Korijere del Veneto“, pozivajući se na izvor blizak paru Branđelina, njihova porodica će u Veneciji ostati čitava tri meseca. Džolijeva bi trebala da počne snimanje finalnih scena špijunskog trilera „The Tourist in mid- March“.

Ona igra agenta Interpola u potrazi za bivšim ljubavnikom kriminalcem uvlačenjem u mrežu intriga američkog turiste kog glumi Džoni Dep. Film režira Florijan Henkel fon Donersmark nagrađen Oskarom za ostvaranje „Život drugih“, a pisac scenarija je Kristofer Mekveri, autor scenarija za film „Dežurni krivci“.