Ne plasi se mraka 1

Plašićete se mraka nakon novog horora iz radionice majstora Giljerma del Tora – „Ne plaši se mraka“ od 25. avgusta u bioskopima

„Ne plaši se mraka“, horor film čiju produkciju i scenario potpisuje poznati reditelj Giljermo del Toro, a u glavnim ulogama se pojavljuju Kejti Holms i Gaj Pirs, stiže u domaće bioskope 25. avgusta.

Ovo ostvarenje je rimejk istoimenog kultnog američkog filma iz 1970-ih, koji je ostavio veliki utisak na Giljerma del Tora (Đavolja kičma, Panov lavirint, Hellboy) dok ga je gledao kako dete. Reditelj rimejka je debitant Troj Nikson, afirmisani i dobro poznati strip-autor.

Povezana vest:  Džejms Kameron dobio zvezdu na Stazi slavnih

Priča filma „Ne plaši se mraka“ prati devojčicu koja se sa ocem i njegovom novom devojkom seli u novu kuću. Iako joj odrasli ne veruju, ona otkriva da je kuća posednuta zastrašujućim stvorenjima koja žele da ona postane jedna od njih.

„Ne plaši se mraka“ je američka komisija za rejting filmova ocenila kao „savršeno strašan film“, a Giljermo del Toro, poznat po naklonosti koju gaji prema strahu, kaže:  „To je kao seksualni impuls. Ako volite visoke potpetice, dopašće vam se i horor“.

Povezana vest:  Zlatni lav filmu ''Faust" Aleksandra Sokurova, Majkl Fasnbender najbolji glumac

„Ne plaši se mraka“ biće na redovnom repertoaru beogradskog bioskopa „Koloseja“ i novosadskog bioskopa „Arena Cineplex“.

Trejler možete pogledati OVDE!