sean_penn

Šon Pen zbunjen svojom ulogom u filmu “Drvo života“

 

Oskarovac Šon Pen izjavio je da mu nije jasna njegova uloga u filmu Terensa Malika “Drvo života“ koji je na ovogodišnjem festivalu u Kanu dobio Zlatnu palmu. Pen je, u intervjuu listu “Figaro“, rekao da je posle rada na ovom ostvarenju koje je podelilo i kritiku i publiku ostao “zbunjen i razočaran“. Pen je kritikovao neobičnu strukturu filma i rekao da mu nije jasno zašto mu je bila ponuđena uloga u filmu.

Povezana vest:  Sem Mendes pregovara o režiji novog Džejmsa Bonda

-Scenario je najbolji koji sam ikada pročitao, ali nisam mogao da pronađem istu emociju na velikom platnu – rekao je on.

-Jasnija i konvencionalnija narativna linija bi, po mom mišljenju, pomogla filmu, a ne bi umanjila njegovu lepotu i uticaj – dodao je Pen.

-Iskreno, još uvek pokušavam da razumem šta sam ja tražio tamo i šta sam trebao da dodam. Čak štaviše, sam Teri mi nikada nije jasno objasnio moju ulogu – rekao je on.

Povezana vest:  Premijera rimejka "Keri" odložena za oktobar

Pen je, međutim, naglasio da preporučuje film svima koji u bioskop odu bez prethodnih ubeđenja.

“Drvo života“ izazvalo je pođednako i aplauze i zvižduke na premijeri u Kanu, a jedan bioskop u Konektikatu istakao je upozorenje na blagajni gledaocima da neće vraćati pare ako izađu sa pola filma.