Miley Cyrus_chicago

Majli Sajrus: Ne sviša mi se život u Los Anđelesu

Iako već godinama živi u Los Anđelesu, Majli Sajrus (18) kaže da ne može bez svog rodnog Tenesija. Mlada glumica i pevačica kaže da je brz način življenja u LA-ju čini jako tužnom.

Majli, inače rođena u Nešvilu, kaže da se nikako ne može naviknuti na stalni stres u LA-ju te insistira na tome da nije tipična devojka iz Kalifornije.

Povezana vest:  40. FEST predstavlja 14 ostvarenja u distribuciji „MCF MegaCom Filma“

-Iskreno, nisam preterano oduševljena Los Anđelesom. Iako sam ovde dobila svoju priliku, rado bih se vratila u Tenesi koji obožavam. U LA-ju svi kao da samo jure po celi dan za karijerom i zaradom, svi se trude da budu bolji od drugih, stalno osećate ogroman pritisak i rivalstvo. Ponekad imate utisak da ćete puknuti od stresa, za razliku od Nešvila, gde su svi opušteni i uživaju u svakom trenutku – požalila se Majl.

Povezana vest:  Ladies night uz dugoočekivani nastavak filma ,,After" u Cineplexx bioskopima

Mlada glumica i pevačica kaže da joj smeta to što je se stalno doživljava kao žestoku devojku koja se samo provodi, a ona najčešće provodi svoje večeri kod kuće.

-Zapravo jako retko izlazim. I imam istog dečka već dve godine. Zato me ljuti kad se o meni piše kao o nekoj zločestoj devojci – rekla je Majli koja je u vezi s Australijancem Liamom Hemsvortom.

Povezana vest:  Radoslav Zelenović: Protivim se zabrani filmova