scarlett-johansson

FBI istražuje upade u kompjutere filmskih zvezda

 

Američki FBI istražuje na koji način su fotografije više holivudskih zvezda dospele na internet, uključujući i fotografije polugole Skarlet Johanson, saopštila je ova agencija. Fotografije, koje je navodno sama glumica slikala, objavljene su na svim tračerskim sajtovima, a istovremeno su se pojavili izveštaji da su „hakovane“ fotografije Džastina Timberlejka koju je snimila njegova koleginica Mila Kunis.

Povezana vest:  Džoni Dep: Ja sam alfa vampir

-FBI istražuje osobu ili grupe odgovorne za seriju upada u kompjutere ličnosti visokog profila – rekla je Lora Ejmiler iz losanđeleske kancelarije Federalnog biroa za istrage.

Ona nije želela da kaže ko su sve bile žrtve upada, ali se špekuliše da je reč o filmskim zvezdama koje su često žalile na hakovanje svojih kompjutera. Fotografije Skarlet Johanson, zvezde filmova „Izgubljeni u prevodu“ i „Devojka sa bisernom minđušom“ prikazuju je dok se skida. Na nekima ima oko sebe peškir, a na drugima je u toplesu.

Povezana vest:  Penelope Kruz čeka drugo dete

Sajt koji prati slavne TMZ preneo je da je i kompjuter Mile Kunis, zvezde serije ““Vesele sedamdesete“, takođe hakovan i da su u javnost procurele njene i fotografije Timberlejka sa kojim glumi u filmu ““Veza bez obaveza“.

Na dve fotografije je Timberlejk bez majice u krevetu i sa roze gaćicama na glavi. Na drugima je Mila Kunis u kadi i jedna eksplicitna sa neimenovanim muškarcem. Portparol FBI-ja odbila je da komentariše na koji način su počinioci upali u kompjutere zvezda.

Povezana vest:  Epsko finale Mamurluk trilogije se završava 30. maja! (VIDEO)