samo_drugarski_plakat

Džastin Timberlejk i Mila Kunis

U Ušću specijalni događaj povodom premijere filma Samo drugarski

 

U sredu, 28. septembra u prizemlju šoping centra Ušće, od 19h biće organizovan specijalni događaj povodom premijere romantične komedije „Samo drugarski“ (Friend with benefits).

Premijera filma „Samo drugarski“ je zakazana za 28.septembar, u 20h u bioskopu Kolosej Multipex u šoping centru Ušće, dok će se na redovnom repertoaru u beogradskim bioskopima naći od 29. Septembra.

O FILMU

Džejmi je simpatična i jednostavna devojka, koja je imala previše ljubavnih promašaja, dok Dilan želi da se dokaže u novom gradu i na novom poslu. “Njih dvoje žive paralelne živote. Brzo se zbližavaju i odlučuju da imaju fizički odnos bez komplikacija. Odatle proizilazi gomila urnebesnih situacija, jer imate likove koji nisu emotivno vezani jedno za drugo – ili bar toga nisu svesni,” objašnjava Timberlejk. “Džastin i Mila su izuzetno harizmatični, možete čitav dan da ih gledate kako rade zajedno. Imali smo puno sreće – Mila je pametna, prelepa, duhovita i blesava, a Džastin je neverovatno zabavan. Prvi put igra u komediji, a imate osećaj da može bilo šta da uradi. Toliko su sjajni da ne možete da skinete pogled sa njih.”

Povezana vest:  Majk Figs režira dramu sa Metom Dilonom i Džulijom Stajls

Džastinu se posebno svideo škakljivi humor. “Dilan i Džejmi se upoznaju u trenutku kada su nedavno izašli iz veze. Oboje su uspešni, ali nisu sigurni šta tačno traže u ljubavi, pa preispituju svoje dosadašnje stavove.”

Mila Kunis smatra da Džejmi “veruje u pravu ljubav i očajnički traži svog “princa na belom konju.” Ali ona je istovremeno i tipična Njujorčanka, britka, odlučna, brbljiva, realista pre nego sanjar.”

Povezana vest:  Preminuo dramski umetnik Petar Kralj

“Osim što će vas nasmejati, ovaj film otvoreno govori o svemu što se dešava u modernim vezama. Iako ima romantičan podtekst, likovi su prilično cinični po pitanju ljubavi. Džejmi voli da gleda romantične komedije, ali ona ipak veruje da su to samo bajke,” objašnjava Glak. Mila Kunis se nadovezuje: “Ironično je što ovaj film podseća na puno drugih filmova, ali su njih dvoje toliko cinični da ne primećuju da i njihovi životi počinju pomalo da liče na umetnost. Iako to ne mora nužno da bude večna ljubav iz bajke.”

Povezana vest:  Tom Henks u avanturističkom filmu

“Film na veoma prirodan način prikazuje kako se dvoje ljudi upoznaje i šta se dalje dešava među njima. Veoma je istinit,” priznaje Mila.

“Meni je najbolje što od prvog trenutka vidite kako se zaljubljuju jedno u drugo, iako oni toga još nisu svesni,” dodaje Glak. Džena Elfman smatra da je ključni deo filma kada se Dilan vraća kući u Los Anđeles. “Nakon što je proveo vreme sa porodicom, shvata da mora da se trgne i da ne može da prihvata stvari zdravo za gotovo. To jedna od glavnih poruka filma.” Uz inteligentne, duhovite dijaloge, provokativne komične situacije i šarmantne, pomalo cinične likove, “Samo drugarski” je najzabavnija komedija ove sezone.