BUDI MALO JA

„Budi malo ja“ i „Čelična borba“ od sutra u bioskopima

Filmovi „Budi malo ja“ (The Change Up) reditelja Dejvida Dobkina i „Čelična borba“ (Real Steel) Šona Levija od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je distributer „Taramaunt“.

Komedija „Budi malo ja“ rađena je po scenariju Džona Lukasa i Skota Mura, koji stoje iza ostvarenja „Mamurluk u Vegasu“.

Rajan Rejnolds i Džejson Bejtman igraju najbolje prijatelje, Miča i Dejva, koji su rasli zajedno, ali su se vremenom udaljili jedan od drugog.

Povezana vest:  Srpska manjinska koprodukcija Suton u selekciji Kanskog festivala

Dok je Dejv prezaposleni advokat, muž, otac troje dece, Mič je ostao neoženjen, dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji se nikad nije suočio s odgovornošću.

Za Miča, Dejv ima sve – prelepu ženu Džejmi (Lesli Man), decu koja ga obožavaju i dobro plaćen posao u prestižnoj advokatskoj firmi, a Dejv sa druge strane misli da je Mičov život bez stresa, obaveza i posledica ostvarenje sna.

Povezana vest:  Osmo izdanje Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala u Gračanici

Posle jedne pijane noći, njihov život će se okrenuti naglavačke kad se probude u zamenjenim telima.

„Čelična borba“ je snažna i uzbudljiva akciona priča smeštena u blisku budućnost, gde je boks postao „hi-teć“ sport.

Proslavljeni glumac Hju Džekmen tumači lik Čarlija Kentona, propalog boksera koji je izgubio šansu da osvoji titulu pre nego što su čelični roboti, teški jednu tonu i visoki dva i po metra, preuzeli ring.

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD

Sada, kao običan promoter, Čarli zarađuje malo te će se nevoljno udružiti sa sinom Maksom (Dakota Gojo) koga nije video godinama, kako bi stvorio i trenirao šampiona.