ashton-kutcher

Ešton Kučer molio Demi Mur za oproštaj

 

Holivudski glumac Ešton Kučer, koji je na godišnjicu braka prevario suprugu Demi Mur sa 23-godišnjom Sarom Leal, odlučio je da zamoli suprugu da mu oprosti. Neimenovani izvor blizak glumici je za „Dejli mejl“ rekao da je Kučer molio suprugu da ne nastavlja sa procedurom za razvod koju je pokrenula i da je moli za oproštaj.

Povezana vest:  Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima

Izvor je još dodao da se Murova već konsultovala sa advokatom oko razvoda, ali da ipak nije sigurna šta da radi i da se oseća veoma nesigurno oko započinjanja novog života u 49. godini.

-Demina porodica, prijatelji i saradnici savetuju je da se rastane sa Eštonom i da nastavi sa životom. Međutim, ona je sasvim slomljena, osramoćena i povređena zbog izdaje – ističe izvor.

Povezana vest:  Svetska premijera filma Pjera Žalice sa Mirom Banjac otvara 26. Sarajevo Film Festival

-Ako odluči da se rastane, očekuju je ogovaranja o tome kako nije mogla da zadrži mladog muža. Ona se ponosila time koliko je jaka, ali ipak se boji da sama počne sve ispočetka u 49. Godini – zaključio je izvor.

Prema pisanju tabloida, Kučer se odlučio da zamoli Murovu za oproštaj jer se plaši za svoju karijeru. Navodno njegovi prijatelji svedoče da je glumac zabrinut zbog smanjenja broja gledanosti devete sezone serije “Dva i po muškarca“, čiji je rejting za samo mesec dana opao sa 29 na 18 miliona gledalaca.

Povezana vest:  Sutra premijera animiranog filma "Kung fu panda"