DSC_6930_resize

Sjajna žurka u susret premijeri filma „Tri musketara“ u klubu Stefan Braun!

Sinoć je u klubu Stefan Braun, u okviru humanitarne večeri sa poznatima, distributerska kuća Tuck promovisala film “Tri musketara 3D”.

Svim gostima, kao znak dobrodošlice, bio je poslužen Campari Orange. Glumica Mila Jovović, koja tumači jednu od glavnih uloga u filmu “Tri musketara 3D”, je ujedno i zaštitno lice Campari kalendara za 2012. godinu.

Povezana vest:  Ceo svet gleda Meta Dejmona

Oko 1 čas posle ponoći posetioci su bili u prilici da uživaju u jedinstvenom performansu mačevalaca iz kluba MK Pobednik.

vlada stanojevic,lamin dijera, vladimir volkov.jpg

Poznata TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević, bili su  voditelji večeri i domaćini aukcije kojom su sakupljeni dobrovoljni prilozi. Distributerska kuća Tuck je obezbedila karte za premijeru filma, a novac sakupljen od prodaje ulaznica namenjen je u humanitarne svrhe. Poznate ličnosti, koje su te večeri učestvovale u ovoj akciji su Katarina Živković, Stanija Dobrojević i Aleksandra Bursać.

Povezana vest:  Svetski dan muzike - Bitlsi besplatno na MOJ OFF

Premijera dugo očekivane avanture “Tri musketara” (Three Musketeers) zakazana je za sredu, 19. oktobra u sali Doma sindikata u 20 časova.

D’Artanjan, mladić usijane glave, udružuje se sa tri vragolasta musketara, u ovoj vrhunskoj 3D ekranizaciji čuvene priče Aleksandra Dime. Zajedno, oni moraju da zaustave zlog kardinala Rišeljea i uđu u okršaj sa dvostrukim agentom, fatalnom Miledi i njenim nalogodavcem Bakingemom, kako bi sprečili pad francuske krune i rat koji preti celom kontinentu.

Povezana vest:  Hju Džekmenu počasne nagrade Donostia i Zlatna ikona

Glavne uloge u filmu Pola V.S. Andersona tumače Logan Lerman, Mila Jovović, Orlando Blum i Kristofer Volc.

Od četvrtka 20. oktobra film “Tri musketara” biće na redovnom bioskopskom repertoaru i to u 3D tehnologiji, kada vas očekuje i interesantan program u TC Ušće, ispred bioskopa Kolosej Multiplex, od 18 do 20 časova.