Šesto čulo na Pinku od 1. marta 

sesto_culoDetektivski rijaliti serijal „Šesto čulo“ autora i glavnog glumca Tihomira Arsića televizija Pink počeće premijerno da prikazuje od 1. marta. 
-Ovo je novi format, nepoznat nama, ali i u svetu se nije radilo ništa slično. Učinili smo sve da budemo konstruktivni, da delujemo edukativno i preventivno, ali pre svega da zabavimo – rekao je danas Arsić novinarima na promociji „Šestog čula“. 
Arsićevo „Šesto čulo“ mešavina je detektivske serije i rijaliti emisije, gde gledaoci treba da odgonetnu ko je zločinac. Deset igranih nastavaka „Šestog čula“ ići će na Pinku ponedeljkom, a svaki se završava bez rešenja određenog zločina. 
U igranim delovima pratimo aktivnosti novoosnovanog regionalnog tima policijskih stručnjaka „Balkanopol“. Načelnicu igra Milena Dravić, a policajce Arsić, Vanesa Radman, Miodrag Krstović i Igor Tešanović. 
Uz njih pojavljivaće se u serijalu i Mira Banjac, Milan Gutović, Velimir Bata Živojinović, Katarina Gojković, Miroljub Turajlija, Zinaida Dedakin i drugi. Scenaristi su Boban Jevtić, Đorđe Milosavljević i Milan Konjević, a režiseri Dejan Zečević i Nebojša Radosavljević. 
Predviđeno je da „Šesto čulo“ ide na Pinku svakog dana od 20.10. Utorkom ide kao emisija u kojoj osumnjičeni odgovaraju na pitanja gledalaca, u direktnom sučeljavanju u studiju „Balkanpola“ ili preko telefona i sms poruka. 
Sredom će mišljenja iznositi policijski stručnjaci, četvrtkom poznati političari, gledaoci petkom, u subotu poznate ličnosti, a u nedelju će posle rekapitulacije događaja gledaoci konačno saznati ko je počinilac zločina. 
Producenti su najavili da će gledaoci koji pošalju u jednoj nedelji više od deset tačnih odgovora dobiti status specijalnog agenta „Balkanopola“, kao i šansu da direktno učestvuju u rešenju zločina i dobiju „vrednu nagradu“. 
-Publika će se sa ‘Šestim čulom’ odmoriti od površnosti, banalnosti i vulgarnosti mnogih formata koji se vrte. Publika koja se ulenjila biće razdrmana, kao aktivni učesnik – istakao je Arsić. 

Povezana vest:  Šta donosi film "Predivna stvorenja"?