deciji_festival_krajIzvlačenjem dobitnika nagradne igre festivala završen 7. Dečiji filmski festival KIDS FEST

Nakon sedam dana prikazivanja bogatog filmskog programa za decu u Beogradu i Novom Sadu, završen je 7. KIDS FEST izvlačenjem dobitnika nagradne igre festivala 24. oktobra u 13 časova u multipleksu „Kolosej“ .

Voditelji iz Udruženja manekena Srbije UMS izvukli su nagradne kupone i pročitali imena dobitnika. Kuponi su se dobijali uz bioskopske ulaznice, a mališani su, popunjavajući ih i ubacujući u kutiju, dobijali priliku da osvoje vredne nagrade, koje su obezbedili sponzori KIDS FESTA: „Samsung“, „Kraš“, „Dexy Co“ i Centar Dečijih Letovališta Beograda.

Povezana vest:  Nastavak Supermena 2014?

Spisak srećnih dobitnika i dobitnica su:

Danijela Pavlović-  Samsung 3D televizor,

Marija Jurić- porodični vikend na Tari,

Valentina Obradović- vaučer u iznosu od 20.000 dinara za kupovinu u radnjama „Dexy Co“,

Sanja Rajić- vaučer u iznosu od 15.000 dinara za kupovinu u radnjama „Dexy Co“,

Andrija Stanković- vaučer u iznosu od 10.000 dinara za kupovinu u radnjama „Dexy Co“,

Povezana vest:  Sara Jovanović i osnovci poželeli dobrodošlicu vanzemaljskoj rasi Buv

Katarina Jeremić, Staša Medenica, Krstivoje Kiprijanović, Anđela Kostadinović, Matija Jeremić- „Kraš“ paketi.

Tokom 7. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA u Beogradu, od 17. do 23. oktobra, filmske projekcije u Domu sindikata, multipleksima „Kolosej“ i „Ster Cinemas“  i bioskopu „Roda Cineplex“ posetilo je oko 20 hiljada mališana sa roditeljima i nastavnicima. U isto vreme KIDS FEST je održan u Novom Sadu, u bioskopu „Arena Cineplex“, gde je filmove gledalo preko  7 000 posetilaca bioskopa.

Povezana vest:  "Začarana šuma" stvorila magiju na američkim blagajnama

Dečiji filmski festival KIDS FEST je promotivni, dečiji, umetnički festival filma i zabave, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na našim prostorima. Postoji kako bi popularizovao filmsku umetnost i kvalitetnu zabavu, a samim tim i pripremio buduću odraslu filmsku publiku, kao i buduće filmske autore i stručnjake. Ovaj festival proglašen je projektom od interesa za Ministarstvo kulture Republike Srbije i Grad Beograd u oblasti kulture.