Sajam

Specijalno izdanje knjige „Ne znam kako joj polazi za rukom“ sa poklonom

Povodom bioskopskog starta komedije „Ne znam kako joj polazi za rukom“ P… S… Fashion, izdavačka kuča Laguna i Cinefest pripremili su još jedno iznenađenje za pripadnice lepšeg pola.

Posetite za vreme trajanja Sajma knjiga knjižaru Delfi u SKC-u gde vas očekuje specijalno izdanje istoimene knjige, prema kojoj je snimljena ova urnebesna komedija, sa poklonom iz asortimana P… S… Fashion-a.

Povezana vest:  Sinoć otvoren prvi Beogradski Irski Festival

Tokom dana Kejt (Sara Džesika Parker) radi u uspešnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadžer, a uveče postaje posvećena majka dva neodoljiva deteta i srećno udata žena za arhitektu Ričarda koji je ostao bez posla. Balans između poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose, Kejt će nekako uspeti da održi uz podršku najbolje prijateljice Alison koja ima dosta iskustva u održavanju ravnoteže između porodice i karijere. Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke na kojoj stoji: zapamti izveštaje o klijentima, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, ispravi opuštenu karlicu, nađi vremena za seks. U momentu kada dobija novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, kada novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ričard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti…

Povezana vest:  Zlatni standard za negu suve kože

U filmu igraju Sara Džesika Parker, Pirs Brosnan, Greg Kiner, Kristina Hendriks i Olivia Man. Reditelj je Daglas Mekgrat (Infamous, Emma).

„Ne znam kako joj polazi za rukom“ je u bioskopskoj distribuciji od 20. oktobra.