hugh_grant

Hju grant postao otac

 

Britanski glumac Hju Grant je dobio ćerku i prvi put postao otac, objavio je danas britanski šou biznis sajt Didžital spaj. Majka koja se porodila 26. septembra je 19 godina mlađa kineska glumica Tinglan Hong, sa kojom je glumac imao kratkotrajnu vezu početkom ove godine.

-Mogu da potvrdim da je Hju Grant oduševljeni otac devojčice – saopstila je za magazin E! News njegova predstavnica za štampu.

Povezana vest:  Dejvid Arket lakše povređen u sudaru

-On i majka imali su kratku vezu, i, iako ovo nije bilo planirano, Hju ne bi mogao biti srećniji. On i majka su sve raspravili i u dobrim su odnosima – rekla je ona.

Hju Grant (51) je prošle godine priznao da se grozio 50. rođendana I da je u šali govorio da će na taj posebni dan izvršiti samoubistvo kako ne bi ostario.

Povezana vest:  Otvoren spektakularni tematski park Harry Potter

Zvezda filma „U stvari ljubav“, Hju Grant se od 2004. do 2007. zabavljao sa Džemimom Kan. Njegova najpoznatija veza bila je sa koleginicom Elizabet Harli koja je trajala 13 godina (1987-2000). Grant je u međuvremenu postao kum Elizabetinom sinu. On je 2007. za magazin Vog izjavio da je spreman da bude otac.

Povezana vest:  Šerbedžija pozvan u članstvo Američke filmske akademije

-Koliko god da obožavam sebe, želim da imam nekog o kome ću još vise brinuti – rekao je glumac.

Na dan rođenja svoje ćerke Grant je bio u Liverpulu na konferenciji Laburisticke stranke i sutradan je otišao da vidi dete, izvestio je britanski magazin Dejli mejl.