Alvin i veverice 3

“Alvin i veverice 3” sutra premijerno u Sava centru
 
Film „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ u režiji Majka Mičela biće sutra premijerno prikazan u Sava centru, najavio je domaći distributer “MegaKom film”.
Alvin, Teodor i Sajmon i njihove drugarice iz benda „Čipets“ ovoga puta zaputili su se brodom na koncert, ali ubrzo po isplovljavanju doživljavaju brodolom i završavaju na pustom ostrvu.
Novi nastavak popularnog igrano-animiranog serijala o tri živahne veverice koje postaju muzičke zvezde, sinhronizovan je na srpski jezik.
Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a glasove su pozajmili Srđan Timarov, Vladimir Aleksić, Nina Janković, Srđan Jovanović, Milan Tubić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević, Dušica Novaković i Jelena Petrović.
Kao specijalni gosti u sinhronizaciji učestvovali su Aleksandra Radović, u “ulozi” stjuardese, i Ivan Tasovac kao kapetan broda.
Nakon projekcije filma Radovićeva će otpevati „Bad Romance“ Lejdi Gage, jednu od numera sa saundtreka „Alvina i veverica 3“, a na pozornici će joj se pridružiti i ekipa koja je radila sinhronizaciju.
Alvin, Sajmon i Tedodor, nastali u mašti muzičara Rosa Bagdasarijana Starijeg, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina.
Prva dva igrano-animirana filma o Alvinu i vevericama pojavila su se 2007. i 2009. godine i zajedno su zaradili više od 800 miliona dolara.
Povezana vest:  Najgora osoba na svetu” Joakima Trira i „Čisto ljudski” Igora Ivanova sutra na programu Festivala evropskog filma Palić