robert-pattinson-shiny-volvo-twilight

Niki Rid: Nema devojke kojoj se ne bi svideo Robert Patinson!

 

Niki Rid (23) dobro je poznata ljubiteljima sage ‘Sumrak’ kao prelepa vampirica Rosali Hal, a zgodnoj glumici ova će godina ostati zauvek u sećanju – završile su njene obveze u sagi ‘Sumrak’, upoznala je čoveka svoga života, muzičara Paula MekDonalda, i uplovila u brak. Niki se proslavila u ulozi problematične tinejdžerke u drami Trinaest, ali tek sa sagom je postala deo globalnog vampirskog fenomena. Za svog kolegu Roberta Patinsona kaže da je neverovatno harizmatičan i seksi.

-Rob je pravi džentlmen i vrlo topla osoba. Ima taj britanski šarm. Sjajan je muzičar i oko njega postoji misterija koje ljude intrigira. Naravno, tu je i lik savršenog Edvarda. Odličan je glumac i u stanju je da se transformiše kako zahteva neka uloga. I izgleda savršeno. On je san svake devojke. Nema devojke kojoj se ne bi svideo – pohvalila je Niki Roba.

Povezana vest:  Pogledajte trejler filma “Anonimus” (Anonymous)!

Glumica koja je odrasla u nekonvencionalnoj porodici, kaže da je bila potpuni autsajder u školi, a s majkom je imala poseban odnos.

-Bilo mi je uvek neugodno da dovedem prijatelje kući. Sve je obično bilo u haosu. Mama je radila kao frizerka i nismo imali previše novaca. Nosila sam bratove stare majice. S mamom sam bila više kao prijateljica. Nisam imala nikakve zabrane i zapravo sam radila što sam htela. A više od svega želela sam imati ‘normalnu’ porodicu kao drugi – priseća se lepa Niki.

Povezana vest:  Filmski centar Srbije podržava akciju povratka u bioskope od 1. septembra

Dodala je da je zbog uloge u filmu Trinaest u kojem je igrala Evan Rejčel Vud bila označena kao zločesta devojka.

-Svi su misli da sam i ja kao moj lik iz tog filma. Bilo je teško ograditi se od takve kategorizacije – rekla je Niki.

Za nju je, naravno, prelomni trenutak bio kad je dobila ulogu Rosalie.

-Slične smo jer smo obe vrlo eksplozivnog karaktera. Volimo svoju porodicu i napravile bismo sve da ih zaštitimo. Obe smo iskrene i uvek kažemo što mislimo. Ipak, Rosalie je puno samouverenija od mene. Ja se još uvek puno puta preispitujem – rekla je Niki.

Povezana vest:  Danijel Krejg u adaptaciji filma Muškarci koji mrze žene

Ispričala je i da će joj sigurno nedostajati ekipa sa seta.

-Kad s nekim provedete toliko dugo na snimanju, naravno da se zbližite. Bilo je tu i veselih, ali i razočaravajućih trenutaka. Na početku je sve ličilo na veliku žurku ali na kraju se ipak s nekima nećete družiti posle završetka snimanja, dok s drugima hoćete. To je sasvim normalno. Ipak, saga je promenila moj život na bolje. Pre nisam išla u restorane jer, dok sam odrastala, nismo imali novaca, a sad mi čini veliko zadovoljstvo da počastim moje najbliže finim jelima – rekla je Niki koja planira da napišesvoju prvu knjigu i da pokrene modnu liniju.