Angelina_Jolie_-_The_Tourist_-_Paris_(gettyimages)

Anđelina besna zbog Bredove tajne
 
Poznato je koliko je glumica Anđelina Džoli, koja s partnerom Bredom Pitom odgaja šestoro dece, osjetljiva po pitanju njegovog braka s Dženifer Aniston, a nova saznanja do kojih je došla potpuno su je izbacili iz takta pa im je veza navodno u velikoj krizi.
Prema pisanju magazina Star, Anđelina Džoli obračunala se sa svojim partnerom Bred Pitom nakon što je saznala kako je on pokušavao dobiti dete s tadašnjom suprugom Dženifer Aniston. Prema tekstu magazina Star, drama je započela nakon što je New York Times Magazine objavio izjavu bliske prijateljice Dženifer Aniston, Sju Mengers koja joj je savetovala da zatraži uzorak Bredove sperme te ga iskoristi nakon raskida.
Šokirana i ljuta Anđa optužila je Breda kako petlja s Džen iza njezinih leđa, ali on je te optužbe demantovao. Bred se svojoj životnoj partneriki izvinuo, ali ona je zahtevala da joj ispriča sve do poslednjeg detalja. Nakon toga, prema pisanju magazina Star, Bred je Anđelini priznao šokantnu istinu: on i Džen pokušavali su dobiti dete, ali Dženifer je imala spontani pobačaj.
-Bred to nikada pre nije rekao Anđelini – rekao je neko upućen Star Magazinu te izjavio kako se Anđelina osećala izdanom. ‘
-Anđelina je do toga trenutka bila uverena da je ona jedina žena koja je ostala trudna s njim te sada sve preispituje, uključujući i to može li mu ponovno verovati – piše Star.
Jenn je imala pobačaj 2004., a ona i Brad rastali su se 2005. godine, no taj nesretan događaj još uvijek je mračna točka u njihovu odnosu te o tome nikada ne govore.
‘Brad Angelini ne govori sve, posebno kada se radi o Jennifer. Samo spominjanje Jenninog imena Angelinu čini potpuno iracionalnom, no Brad nikada nije ni zamišljao da bi se Angie mogla razbjesniti do te mjere. Ovaj događaj bi čak mogao i značiti konačan kraj njih dvoje’, piše u Staru.

 

Povezana vest:  Metu Dilonu nagrada festivala u Guadalahari