Kesha_2

MTV World Stage – Ke$ha, petak, 6. januar u 21:00!

MTV World Stage vam ovog petka u 21:00 premijerno donosi nastup atraktivne Ke$he sa koncerta koji je letos održala u Mexico Cityju!

Za Ke$hu kažu da je „rođena izvođačica“. Kao kantautorka, ova princeza elektro-popa poseduje prirodnu kombinaciju muzičkih sposobnosti, velike energije i stava party devojke, pa se zaista čini da su joj svetla pozornice bila suđena.

Povezana vest:  Tejlor Svift snimila spot u Londonu, jedna od lokacija ćevabdžinica

Kesha Rose Sebert je eksplodirala na muzičkoj sceni kad je njen prvi singl „Tik Tok“osvojio 1. mesto na top listama u 11 zemalja. Nakon njega izbacuje još jedan hit – „We Are Who We Are“ – i ubrzo i svoj debi album „Animal“, koji je prodat u 2 miliona kopija širom sveta. U 2011. Ke$ha objavljuje još jedan hit singl „Blow“, nakon čega kreće na „Get Sleazy“ turneju.

Povezana vest:  Gitarista zasvirao sa svojim herojima Instruktorima

25. avgusta počastila je Mexico City nezaboravnim nastupom – preko 10 000 strastvenih fanova u Auditoriu Nacional bili su zasuti mlazevima konfeta, odgledali su brojne kostime i neviđene koreografije, a Ke$ha je čak simulirala i da jede srce koje igra uz njenu pesmu „Cannibal“. Sve to, i mnogo više, u visokoj rezoluciji i samo za vas, ovog petka donosi MTV World Stage!

Povezana vest:  Blek Ajd Piz prave pauzu