bred_pit_i_dzordz_kluni

Kluni i Pit se družili na ručku pred dodelu Oskara

 

Holivudski glumac Džodž Kluni izjavio je da najbolja stvar kod nominacija za nagradu Oskar ne moraju uvek da budu nagrade, već da to može da bude i druženje sa starim i novim prijateljima. Na godišnjem ručku nominovanih za nagradu Oskar, Kluni je rekao da je našao nove prijatelje i da je veoma srećan što se sreo sa dugogodišnjim prijateljima kao što su Vajola Dejvis i Bred Pit, sa kojim je glumio u filmu “Igraj svoju igru“, prenosi danas AP.

Povezana vest:  Sutra počinje 58. Festival kratkog metra

-Mnogi ljudi kod kuće misle da se mi međusobno stalno viđamo…Istina je da Breda nisam video skoro godinu dana sve dok se nismo sreli na dodeli Zlatnih globusa u januaru – objasnio je Kluni novinarima pre nego što je seo da ruča.

-Tako da je zanimljivo i zabavno što vidim ljude koje nisam video dosta dugo – dodao je on.

Povezana vest:  Džoani Rouling nagrada Hans Kristijan Andersen

Pored Klunija i Pita i mnogi drugi glumci koji su nominovani pojavili su se na ručku, uključujući i Vajolu Dejvis i Oktaviju Spenser iz filma “Služavke“, glumice iz filma “Albert Nobs“ Glen Klouz i Dženet Maktir, Runi Maru koja igra u ostvarenju “Muškarci koji mrze žene“, Mišel Vilijams i Keneta Branu, Žana Dižardena i Berenis Bežo, kao i reditelja filma “Igo“ (Hugo) Martina Skorsezea.

Meni na holivudskom najekskluzivnijem ručku se sastojao od seckane salate od povrća, začinjene govedine na indokineski način, azijske patke pečene na roštilju i lososa, a šerbet sa mango sosom i jagode su bile za desert. Nominovani su takođe pozirali za grupnu fotografiju. Sledeći put svi nominovani će se sresti 26. februara na dodeli Oskara. Godišnja 84.-ta po redu ceremonija biće održana u holivudskom Kodak teatru, a njen domaćin biće komičar Bili Kristal.

Povezana vest:  Bilu Kozbiju nagrada Marijan Anderson