jenifer-aniston-1

Dženifer Aniston dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

 

Glumica Dženifer Aniston dobila je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih u Los Anđelesu, prenose danas agencije.

-Ovo je jedan od mojih najluđih snova – rekla je Anistonova i dodala da je ovaj događaj “nadrealan“.

Glumica je na ceremoniju došla sa ocem Džonom Anistonom, koleginicama iz filma ““Wanderlust““ (Želja za putovanjem) Malin Akerman i Ketrin Han, dečkom Džastinom Teruom i prijateljem Adamom Sendlerom.

Povezana vest:  Dan Štrumpfova na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra 25. juna!

-Ona se molila za tri stvari – da zaseni ceo svet svojom kosom, da jednog dana glumi zlog duha koji ubija ljude, i najvažnije, da dobije zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. E pa Dženifer danas ti se ispunila i treća želja – rekao je Sendler.

Aniston (43) proslavila se ulogom Rejčel Grin u seriji “Prijatelji“, za koju je dobila Zlatni globus i nagradu Emi. Njene kolege iz serije Kortni Koks, Metju Peri, Lisa Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer nisu bili prisutni na jučerašnjoj ceremoniji.

Povezana vest:  Bin Laden je mrtav, ali ne i za Holivud

Glumicin privatni život takođe je više puta bio u žiži javnosti, uključujući i njen petogodišnji brak sa glumcem Bredom Pitom. Nakon završetka “Prijatelja“ 2004. godine, Enistonova je napravila uspešan prelazak sa serije na film. Glumila je u filmovima kao što su “Dobra devojka“, “Izbačeni iz koloseka“, “Raskid“, “Nevolje sa Poli“.