Sesir profesora Koste Vujica druzenje

Glumačka ekipa filma „Šešir profesora Koste Vujića“ posetili bioskop „Cineplexx“, kako bi se upoznali sa ljubiteljima ovog filma
 
Mladi glumci Ljubomir Bulajić, Andrija Daničić, Davor Perunović, Stevan Piale, Nikola Ranđelović, Tamara Aleksić i Sonja Kovačević, koje je publika upoznala u filmu Zdravka Šotre „Šešir profesora Koste Vujića“, posetila je bioskop „Cineplexx“ (šoping mol „Delta City“) u nedelju, 26. februara, kako bi se družila sa ljubiteljima ovog filma. Glumci su rado potpisivali plakate i fotografisali se sa ljubiteljima filma, među kojima je najviše bilo mališana.
„Šešir profesora Koste Vujića“ do sada je osvojio srca mnogobrojnih gledalaca o čemu govori i podatak da je u prve tri nedelje bioskopske distribucije imao preko 100.000 gledalaca.
Snimljen prema kultnom romanu Milovana Vitezovića, film prati ekscentričnog profesora nemačkog jezika Kostu Vujića i neverovatan razred maturanata Prve muške gimnazije, u kome su bili Mihailo Petrović- Mika Alas, Jovan Cvijić, Jaša Prodanović, Pavle Popović, Milorad Mitrović i drugi, generacija koja će obeležiti Srbiju svog vremena.

 

Povezana vest:  Film i knjiga "Lavirint - Nemoguće bekstvo"