lily-collins1

Lili Kolins: Između mene i Kristen nema rivalstva
 
Simpatična ćerka Fila Kolinsa koja se probija u glumačkom svetu kaže da je zabavljaju medijske špekulacije da između nje i Kristen Stjuart (21) postoje velike tenzije.
-Smešno mi je pročitati da su svi uvereni da se Kristen i ja vidimo kao konkurentkinje jer obe glumimo Snežanu u dve različite filmske verzije. Nema reči o rivalstvu! Dobro su nas zabavili takvi tekstovi. Osim toga, sve je to bila sjajna reklama za ova dva filma koja su posve različita. Sviđa mi se Kristenina Snežana. Njen film je puno mračniji – kaže Lili Kolins (22).
Naime, filmovi ‘Ogledalce, ogledalce’ i ‘Snežana i lovac’ ovogodišnje su ekranizacije poznate bajke.
Mlada je glumica, za koju se priča da je u vezi sa Zakom Efronom (HSM), ispričala da je bila uzbuđena zbog toga što u filmu ‘Ogledalce, ogledalce’ glumi s Džulijom Roberts.
-Morala sam se nekoliko pušta uštipnuti da bih se uverila da zaista snimam s Džulijom. Ona je fantastična žena i glumica. Oduševila me – rekla je Lili, koju su povezivali i s Tejlorom Lautnerom. Za Džuliju Roberts kaže da je vrlo uverljiva kao zla kraljica.
Dodala je da će se mnogi iznenaditi kada je vide u za nju sasvim neobičnoj ulozi.
-Džulija je sjajna u ulozi zle kraljice. Još uvek je to ona sa svojim prekrasnim osmehom, ali njen hladan pogled i smeh će vam uterati strah u kosti. Bila sam zbilja u šoku kad sam je videla. Džulija je odlična glumica i ovo je jedna od njenih najboljih uloga – kaže Lili.

 

Povezana vest:  Zakazana premijera prvog dela Hobita