OGLEDALCE OGLEDALCE

„OGLEDALCE, OGLEDALCE“ OD 22. MARTA U ODABRANIM BIOSKOPIMA!
 
Dugo očekivani film „OGLEDALCE, OGLEDALCE“ (MIRROR, MIRROR) od četvrtka, 22. marta, stiže u odabrane bioskope.
Podsećamo da film trenutno možete pretpremijerno pogledati isključivo u bioskopu Kolosej.
Od 22. marta, „OGLEDALCE, OGLEDALCE“ će se naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Cineplexx, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza (Kragujevac) i Cineplexx Mne (Podgorica).
Jedna od najvoljenijih bajki svih vremena oživeće u ovom spektakularnom igranom filmu, u kome glavnu ulogu Snežane igra Lili Kolins (Mrtav ugao), a oskarovka Džulija Roberts igra zlu kraljicu. Ovo je svež i zabavan rimejk klasične bajke u kome princa glumi Armi Hamer („Društvena mreža“), kralja igra Šon Bin („Igra prestola“), a kraljičinog smotanog slugu Brajtona igra Nejtan Lejn („Kavez za ptice“).
Kad voljeni kralj nestane, njegova nemilosrdna žena će preuzeti kontrolu nad kraljevstvom i držaće lepu 18-godišnju pastorku, Snežanu, skrivenu u palati. Ali kad princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica će proterati devojku u obližnju šumu.
Tamo će je prihvatiti banda buntovnih, ali dobrodušnih patuljaka i Snežana će procvetati u hrabru mladu ženu, odlučnu u tome da spasi svoju zemlju od kraljice. Uz pomoć svojih novih prijatelja, ona će žustro krenuti u akciju da povrati ono što joj po pravu pripada i da ponovo osvoji njenog princa u ovoj magičnoj avanturi i komediji koja će očarati publiku širom sveta.

 

Povezana vest:  Džesika Bil u filmu o Vivaldiju