hunger_games_premijera

Dženifer Lorens: Umirem od nervoze na crvenom tepihu
 
Lepa glumica koja je očarala mnoge, pa je i Bred Pit ne prestaje hvaliti, priznala je da ima veliku tremu na svečanim događanjima
-Pre svake premijere se preznojavam, tresem se i umirem od straha. Ponašam se kao nervozni psić. Čak sam se nekoliko puta i spotaknula na crvenom tepihu. Najgore mi je pre novinarskih intervjua. Za mene je sve to noćna mora, jedva čekam da to samo odradim – kaže Dženifer Lorens (21), zvezda filma ‘Igre gladi’.
Iako su je svi pohvalili za ulogu hrabre Katniss Everdeen, skromna Dženifer misli da je ona najslabija karika filma.
-Nisam trebala da glumim Katniss. Izgledam kao troll – kaže Dženifer.
Glumica najpoznatija po ulozi u filmu “Winter’s Bone” kaže da su njena najveća ljubav nezavisni filmovi.
-Nikad se nisam vodila zaradom na box officeu. Biram uloge u filmovima koji mi se svide. Zbog nezavisnih filmova sam i ušla u ovaj posao – kaže Dženifer.
Nedavno je objavljeno da je Anđelina Džoli poludela kad je videla da se Bred Pit dopisuje s mladom zvezdom.
Bred Pit je, navodno, video Dženifer na pretprojekciji filma ‘Igre gladi’, novog teen hita prema romanima Suzan Kolins. I nakon što ju je video, pišu američki mediji, ostao je potpuno zadivljen. Magazin Star tvrdi da joj šalje SMS poruke i grozničavo traži projekt na kojem bi radili zajedno.
-Bred ne prestaje da govori kako je Dženifer lepa i talentovaa: Anđelina mu je poručila da se smiri i ponaša u skladu sa svojim godinama – svjedoči neko blizak glumačkom paru.

 

Povezana vest:  "Linkoln" i "Đango" među nominovanima za nagradu producenata