russell_brand

21. godišnja dodela „MTV Movie Awards“ emitovaće se uživo u noći između nedelje i ponedeljka, 3. na 4. jun, u 03:30 ujutru, Russell Brand voditelj

MTV je danas objavio da će komičar, glumac i TV lice Russell Brand po prvi put preuzeti „MTV Movie Awards“ pozornicu u ulozi voditelja u Gibson Amphitheatre u Universal Cityju, Klaifornija. Brand će se, zahvaljujući svom višestrukom talentu – glumi, igranju i pevanju, pružiti gledaocima inovativni, spontani i jedinstveni pogled na najveće i najatraktivnije zvezde i prošlogodišnje filmove.

„Ovogodišnja dodela „MTV Movie Awards“ biće impresivnija od filma „Osvetnici“ (The Avengers), a nećete morati da čekate četiri sata da se pojavi Hulk“, u svom stilu je prokomentarisao Russell Brand.

„Sa svojom zadivljujućom sposobnošću da obuhvati ceo spektar šala, od najuzvišenijih do najjednostavnijih, Russell svojim pronicljivim i nepredvidivim humorom uspostavlja jedinstvenu vezu s publikom“, izjavio je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Njegov rokerski senzibilitet i neustrašivost čine ga savršenim partnerom kojem s poverenjem možemo da prepustimo da nas provede kroz vrlo posebnu noć u kojoj će se stopiti filmski i muzički svet.“

Povezana vest:  Ničije dete i vuk – ponovo zajedno!

Brand se već oprobao kao voditelj MTV-jevih nagrada kada je 2008. i 2009. godine bio domaćin „MTV Video Music Awards“. Od tada je ostvario značajne uloge u filmovima „Get Him to the Greek“, „Despicable Me, Arthur“ i predstojećem „Rock of Ages“. Brand će nastaviti niz sjajnih voditelja dodele MTV-jevih filmskih nagrada, koji su činili Jason Sudeikis, Aziz Ansari, Andy Samberg, Ben Stiller, Jimmy Fallon, Mike Myers, Sarah Silverman i Justin Timberlake.

Takođe, MTV je objavio i spisak prvih potvrđenih prezentera na “2012 MTV Movie Awards” koji će dodeliti Zlatne kokice dobitnicima u 12 novih i straih kategorija. Emma Stone, Charlize Theron, Mila Kunis, Kristen Stewart, Mark Wahlberg, Michael Fassbender, Andrew Garfield i Chris Hemsworth prve su zvezde koje će upotpuniti ovu fantastičnu noć. Britanska TV voditeljka i modni stručnjak Louise Roe (MTV-jev The City i Plain Jane) razgovaraće sa zvezdama sa A-liste na crvenom tepihu, i pokazaće svoj modni ukus i neodoljiv šarm dok bude dočekivala i pozdravljala najveće hollywoodske zvezde, a to će biti prikazano u posebnom izdanju emisije “MTV At The Movies.”

Povezana vest:  Cineplexx BIG Beograd stiže na Karaburmu 20. aprila

Indie-pop grupa fun. koja osvaja vrhove top lista je prvi muzički nastup najavljen za MTV-jevu dodelu filmskih nagrada 2012., a stejdž će zapaliti nastupom kojim odaju počast najvećim party-filmovima svih vremena. Prvi single grupe fun. „We Are Young“ s Janelle Monáe s njihovog poslednjeg albuma „Some Nights“.

Nominovani kreću u bitku za MTV-jevu dodelu filmskih nagrada 2012., uz The Hunger Games i Bridesmaids u tesnoj borbi sa osam nominacija svaki. Ovogodišnji prenos će takođe biti teatralno nadmetanje između dve duhovite dame i jedne akcione zvezde jer Kristen Wiig, Melissa McCarthy i Jennifer Lawrence imaju po četiri nominacije svaka, više od svih nominovanih glumica. Emma Stone, Emma Watson i Rooney Mara ih prate u stopu sa tri nominacije svaka. I među muškarcima traje napeta borba gde Channing Tatum, Jonah Hill i Josh Hutcherson imaju po četiri nominacije.

Povezana vest:  Kristofer Nolan potvrdio da će režirati Betmena 3

Fanovi imaju “Moć kokica“ u svojim rukama, a glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo, kad se 21. godišnja dodela 2012 MTV Movie Awards bude prenosila uživo u nedelju, 3. juna na MTV-ju iz Gibson Amphitheatrea u Universal Cityju, Kalifornija.