AA_tennis_ball_racquet

SEDMI TENISKI TURNIR POZNATIH KOD NOLETA

 

Tenis je i ove godine „izabrani“ sport Srbije! TC  „NOVAK“- ponovo će ugostiti  brojne učesnike i posetioce sedmog tradicionalnog pozivnog turnira poznatih ličnosti u tenisu –„ Hugo Boss Celebrities Challenger Belgrade 2012“ za vikend 19.i 20.maja. Izuzetni teniski doživljaj,  sjajna zabava i druženje, razna iznenadjenja i nagrade za publiku,  i do sad najveći odziv poznatih ličnosti u muškoj i ženskoj konkurenciji koji redovno i na zapaženom takmičarskom nivou igraju tenis !
Posebno važan sadrzaj  programa je i održavanje „Jaffa Mini-Tennis Open“ turnira za decu do 14 godina, koju će Organizator Turnira poznatih prirediti u saradnji sa Tennis 10 S Asocijacijom Srbije.
U skladu sa tradicijom, teniski turnir poznatih će u utorak, 15. maja od 12 časova organizovati Javnu demonstraciju tenisa i mini-žurku za sve prisutne posetioce na platou ispred USĆE Shopping Centra, na kojoj će poznate ličnosti – učesnici turnira – „ukrstiti rekete“ sa decom i svima koji su voljni da odigraju poneki poen, osvoje nagrade i zabave se u sportskom duhu!
Trofej pobednicima i finalistima u svim konkurencijama i ove godine će uručiti selektor Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović,  dok će humanitarni fond turnira biti posvećen školi „Stefan Dečanski“ za decu oštećenog sluha-nagluve.
Mečevi oba dana programa turnira poznatih i mini-tenisa – u subotu 19. maja i nedelju 20. maja – biće igrani od deset sati ujutru do osam uveče (10:00-20:00 h).
Ulaz za publiku je slobodan !

 

Povezana vest:  ROLAN GAROS 2012, Ðoković slabo počeo, ali lako završio