blake_lively

Blejk Lajvli se zasitila ‘Tračerice’

 

Blejk Lajvli pod svetlima reflektora pojavila se zahvaljujući ulozi Serene van der Vodsen u hit-seriji ‘Tračerica’. Ipak, plavokosa glumica kaže da se veseli novim glumačkim izazovima. Posle šest godina snimanja Blejk se zasitila uloge tinejdžerke kojoj su na pameti samo moda i zabava. Kaže da je spremna za nešto više.

Povezana vest:  Šon Pen i Krstijan Bejl u filmu Zaka Snajdera

-Najbolji način da to opišem je da kažem da se osećam kao da mi je bilo super u srednjoj školi, ali sada je to gotovo i jedva čekam nešto novo – kaže 24-godišnja glumica, za koju se priča da je u vezi sa Rajanom Rejnoldsom, bivšim suprugom Skarlet Johanson.

-Bilo je sjajno snimati ‘Tračericu’, ali šest godina je dug period. Zanima me šta je sledeće. Znate, kao glumica neću baš reći: Pogledajte ‘Tračericu’ jer je to moj maksimum. Srećna sam što sam doživela to iskustvo, ali ne mogu da krenem napred dok svaki moj film zasenjuje ta serija – iskreno je priznala Blejk.

Povezana vest:  Završeno snimanje omnibus filma "Oktobar"

Ovoga leta videćemo je u sasvim drugačijoj ulozi. U novom filmu Olivera Stona, ‘Savages’, Blejk igra hipi devojku koju otme narkokartel, a njena dva dečka dilera, iako su ljuti rivali, kreću u potragu za njom. Osim Blejk, film ‘Savages’ pun je poznatim glumačkim imenima kao što su Selma Hajek, Džon Travolta, Uma Turman, Benisio Del Toro, Tejlor Kitč i Emile Hirš.

Povezana vest:  Akvamen i Spajdermen zajedno na Comic night događaju