mila-kunis

Mila Kunis ne smatra da je posebno privlačna

 

Mila Kunis nedavno se okitila laskavom titulom najseksipilnije žene sveta, ali ni sama ne razume zbog čega. Naime, mlada glumica se ne smatra posebno privlačnom. Posle kontroverzne lezbijske scene sa Natali Portman u filmu „Crni labud“ , Mila je pridobila čitavu vojsku muških obožavatelja, međutim u razgovoru za The Sun glumica kaže kako je privlačna zbog svog smisla za humor, a ne izgleda.

Povezana vest:  Razvode se Monika Beluči i Vensan Kasel

-Zahvalna sam na pažnji, ali ja ne smatram da sam posebno atraktivna uopšte. Ne ponašam se senzualno niti seksi kao što radi većina žena, Imam dobar smisao za humor i mislim da mi je to pomoglo – kazala je Kunis.

Mila je rođena u Ukrajini, ali se preselila u Los Anđeles kada je imala sedam godina. Njeni roditelji Mark i Elvira nisu imali nikakve veze sa filmskom industrijom pa je Mila morala naporno raditi kako bi uspela.

Povezana vest:  Filmu "Glumac" četiri nagrade "Spirit"

-Los Anđeles je prepun lepih žena koje žele da se probiju u svetu šoubiznisa. Neke se oslanjaju na svoj izgled, a neke moraju ozbiljno da rade kako ih ne bi tretirali samo kao lep predmet. Zato ja nikada nisam isticala svoj izgled – ispričala je glumica za The Sun.