Harry-Redknapp-totenhem

Totenhem otpustio Harija Rednapa

 

Fudbalski trener Hari Rednap dobio je otkaz posle četiri godine u Totenhemu, a kao njegovog naslednika na klupi londonskog kluba engleski mediji navode Dejvida Mojesa iz Evertona. Predsednik Totenhema Danijel Levi rekao je danas da odluka o otkazu Rednapu „nije bila laka“ i da će on „uvek biti dobrodošao na (stadion) Vajt Hart Lejn“.

Povezana vest:  Vuletić zadovoljan: Partizan oslobođen od odgovornosti

-Ova odluka nikako ne umanjuje odličan rad koji je Hari (Rednap) napravio tokom svog mandata u klubu i želeo bih da mu se zahvalim za sva dostignuća i doprinose – dodao je Levi.

Kako prenose engleski mediji, Rednap je otpušten godinu dana pre isteka ugovora pošto nije uspeo da ponovo izbori plasman u Ligu šampiona. Totenhem je završio prošlu sezonu Premijer lige na četvrtoj poziciji, ali neće učestvovati u kvalifikacijama za elitno takmičenje, jer je šestoplasirani Čelsi uspeo da osvoji trofej Lige šampiona, čime je obezbedio igranje u istoj i naredne sezone.

Povezana vest:  Nastavlja se Liga Evropa, Sevilja želi odbranu trofeja

Rednap je u Totenhem došao u oktobru 2008. godine, kada se klub borio za opstanak u Premijer ligi. Klub iz Londona je prošle sezone prvi put u istoriji učestvovao u Ligi šampiona.