seks_i_grad_2_418Još 11 nedelja do svetske premijere filma „Sex i grad 2“

Fanovi kultne serije i filma „Seks i grad“ dobili su priliku barem malo ga smire znatiželju i zavire u prve scene iz novog nastavka koji bi svetlo dana trebao da ugleda za 11 nedelja, kada će se održati svečana premijera.
Radnja u filmu „Seks i grad 2“ dešava se dve godine nakon što smo zadnji put videli četiri drugarice na okupu. Ovaj put vatrene obožavateljke New Yorka, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) i Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) nakratko će napustiti omiljeni grad i krenuće na odmor u Maroko. 
Producenti još uvek na kašičicu daju informacije o novom nastavku filma „Seks i grad“, pa je osim puta u Maroko potvrđeno tek jedno venčanje i beba. 
Carrie, koja je srećno udata za svog ljubljenog gospodina Zverku, nakratko će napustiti porodično gnezdo kako bi sa devojkama otišla na odmor u Marakeš. Četiri prijateljice u Severnoj će Africi uživati u pustinji, biti gošće kod beduina i zabavljati se uz trbušne plesačice u lokalnom klubu. Charlotte je u novom nastavku srećna domaćica koja uživa sa svojom dvogodišnjom kćerkicom Rose rođenom na kraju prvog filma. Vatrena Samantha, uprkos tome što je u prvom nastavku filma proslavila 50. rođendan, i dalje se ne odriče minića i mladih frajera. Tako će se ponovo naći u vezi s bivšim ljubavnikom Smithom Jerrodom (Jason Lewis), a zagrejaće se i za Rikarda čiji lik tumačiMax Ryan. 
U filmu malu ulogu ima i teen zvezda Miley Cyrus, u sceni u kojoj na premijeri Smithovog filma nosi identičnu haljinu kao i Samantha. Pojaviće se i Penelope Cruz, Liza Minnelli i britansko-iranski komičar Omid Djalili, koji glumi marokanskog vlasnika hotela. 

Povezana vest:  Sumrak sagi 12 Tin čojs nagrada