Emma_watson_Burberry

Ema Votson demantovala navode o ulozi u filmu “50 nijansi“

 

Glumica Ema Votson, poznata po ulozi Hermione Grejndžer u serijalu filmova o čarobnjaku Hariju Poteru, demantovala je medijske navode da će igrati ulogu studentkinje Anastazije Stil u filmskoj adaptaciji erotskog romana “Pedeset nijansi – Siva“ E. L. Džejms. Zvezda “Hari Potera“, koja je imenovana prošle nedelje za “prvu u trci“ za ulogu najvne studentkinje rekla je za “Entertejmnt vikli“ da ona čak nije ni pročitala bestseler E.L. Džejms.

Povezana vest:  Za Za Gabor puštena kući

-‘Nisam pročitala knjigu ni scenario, ništa’ – rekla je ona.

-‘Postoji mnogo filmova za koje glumci budu vezivani, a ja čak nikada nisam primila ni telefonski poziv’ – istakla je ona.

Votsonova je dodala da je je mnogo njenih prijatelja pitalo o ulozi u “Pedeset nijansi“ nakon što je ta vest objavljena u medijima prošle nedelje.

Povezana vest:  Ciklus: Šok uživo//Koridori DOB - OD EROTIKE DO PORNOGRAFIJE U JAPANSKOJ ANIMACIJI

-Mojim prijateljima sam objasnila da ako postoji 60 vesti o tome na internetu to ne znači da je vest tačna – rekla je glumica.

Roman “Pedest nijansi – Siva“ prati naivnu studentkinju koja sklapa seksualni pakt sa misterioznim biznismenom, a sada obara tiražne rekorde prodaje širom sveta. Za ulogu Stilove koja je jedna od najtraženijih uloga danas u Holivudu zainteresovane su glumice Ema Roberts, Ešli Benson i Lusi Hejl. Za ulogu Kristijana Greja, biznismena koji uvodi Stilovu u svet seksualnih igara, među favoritima su Rajan Gosling, Ijan Somerhalder, Majkl Fasbender, Kris Pajn i Aleksander Skarsgard. Holivudska glumica Anđelina Džoli pominje se kao potencijalni reditelj filma.

Povezana vest:  Pogledajte prvi trejler za film „Luda vožnja 3D“!