kate_winsletSpekulacija o rastanku Kejt Vinslet i Sema Mendesa
Vest da su Kejt Vinslet (Kate Winslet) i Sem Mendes (Sam) odlučili da se rastanu posle šest godina braka šokirala je svet šou biznisa, ali priču o „prijateljskom“ razlazu ubrzo su demantovali mnogobrojni izveštaji medija u kojima se pominje „treća osoba“.
Prema pisanju Daily Mail, Kejt Vinslet je počelo sve više da smeta muževljevo prijateljstvo sa Rebekom Hol (Rebecca Hall) poznatom iz filma „Ljubav u Barseloni“.
Rebeka Hol (27), ćerka pozorišnog reditelja i osnivača Kraljevske Šekspirove kompanije Pitera Hola (Peter), i Sem Mendes upoznali su se 2006. na snimanju filma „Starter For 10“, a radili su zajedno i prošle godine kad je ona u Njujorku i Londonu igrala u dve predstave Mendesove pozorišne trupe, preneo je časopis Helo (Hello).
Mendes (44), dobitnik Oskara za režiju „Američke lepote“, navodno je ostao u Njujorku posle odluke o rastanku od supruge, dok je Kejt Vinslet (34) otputovala u Meksiko sa decom, Miom (9) i Džoom (Joe) (6) i bliskom prijateljicom Emom Tompson (Emma Thompson).
Izvor blizak dobitnici Oskara za „Čitača“ izjavio je Dejli mejlu da je „Rebeka potpuno Semov tip – glumica koja poseduje i mozak i lepotu“.
Drugi izvor, blizak Mendesu, demantovao je tvrdnje o romansi režisera i brinete. „Sem i Rebeka su dobri prijatelji, naravno, radili su zajedno, ali insinuirati da su bilo šta više od prijatelja je preterano“.
Povezana vest:  Šon Pen i Šarliz Teron uskoro u braku?