Bourne Legacy

Karte za premijeru „Bornovog nasleđa“ na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Karte za premijere filma “BORNOVO NASLEĐE” (BOURNE LEGACY) puštene su u prodaju! Premijere su zakazane za sredu, 22. avgust u bioskopima Cineplexx (Delta City, Kragujevac Plaza i Vilin grad Niš), sa početkom od 20.30h.

Scenarista i reditelj Toni Gilroj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom (Džeremi Rener) čije će „život ili smrt“ situacije biti pokrenute dešavanjima iz prva tri dela filma.

Pre 10 godina, publika se upoznala s likom Džejsona Borna kad je onesvešćen izvučen iz Mediterana. U toku tri filma, publika je pratila njegov put u kome je pokušavao da ostane živ i da otkrije svoj identitet. Gledala je kako CIA pokreće očajnički lov na njega po celom svetu. Saznali su za Tredstounov program i Bornove specijalne sposobnosti, a na kraju trilogije možda su i osetili da je priča završena. „BORNOVO NASLEĐE“ razvlači zavesu i razotkriva mračniji sloj intrige, zamršeniju priču i novog heroja koji će morati da se bori da bi ostao u životu kad njegov program iznenada postane prepreka.

Povezana vest:  ZAKON NOĆI OD ČETVRTKA U BIOSKOPIMA

„BORNOVO NASLEĐE“ je upravo to – nasleđe – posledice – onoga što je bilo ranije. Bornovo javno razotkrivanje na kraju „Bornovog ultimatuma“ pokrenuće lavinu koja preti da zatrpa decenije istraživanja i razvoja boljih špijuna i ratnika. Publika će otkriti da postoji sijaset obaveštajnih programa i da je Tredstoun samo jedan od prvih koji se razvio, a Bornove akcije će izazvati bojazan da će se razotkriti i ostali programi.

Povezana vest:  Preminuo Srđan Koljević

U filmu „BORNOVO NASLEĐE“, Reneru se pridružuje još novih likova koje tumače: Rejčel Vajs, Edvard Norton, Stejsi Kič i Oskar Ajzak, a svoje uloge iz prethodnih delova ponavljaju: Alber Fini, Džoan Alen, Dejvid Stratern i Skot Glen.

Film ‘Bornovo nasleđe’ dostojan je svojih prethodnika.“

‘Bornovo nasleđe’ u kome igraju Džeremi Rener, Rejčel Vajs i Edvard Norton i koji režira Toni Gilroj, vrhunski je špijunski triler.“

Povezana vest:  The Artist osvojio nagradu Američkog udruženja režisera

Kenneth Turan, LA TIMES

‘Bornovo nasleđe’ počinje polako i treba vam neko vreme da pohvatate konce priče. Ali kad film dostigne kulminaciju, on vas prosto uvlači u priču, a tome sigurno doprinosi i odlična gluma svih likova, a posebno Džeremija Renera koji se dokazao kao dostojan naslednik Meta Dejmona.“

Claudia Puig, USA TODAY

„G. Rener nameće svoj autoritet i osvaja veliki ekran, kao i franšizu, bez imalo napora.“

Joe Morgenstern, WALL STREET JOURNAL