SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN

„Snežana i lovac 2“ po planu?

 

Studio „Univerzal“ saopštio je da će nastaviti rad na drugom delu filma „Snežana i lovac“ i pored afere glavne glumice Kristen Stjuart sa starijim, oženjenim rediteljem filma. Potpredsednica studija Dona Lengli u saopštenju za medije navela je da studio „trenutno ispituje sve opcije za nastavak franšize“ i dodala da su izveštaji o odlasku Stjuartove „neistiniti“. Osramoćenu glumicu juče je branila i oskarovka Džodi Foster koja je 2001. godine sa njom igrala u filmu „Soba panike“.

Povezana vest:  Daniel Radcliffe: Nikad nisam bio na godišnjem odmoru

Fosterova je za „Dejli bist“ napisala esej u kome je napala „gladijatorsku kulturu poznatih“ i rekla da bi ona, da je danas mlada glumica, odustala od bavljenja tim poslom.

-Da sam morala da odrastem u ovoj medijskoj kulturi, mislim da ne bih emotivno preživela – napsala je ona.

Američki tabloidi prošlog meseca objavili su inkriminišuće fotografije Stjuartove i Ruperta Sendersa, koji je oženjen, duplo stariji od zvezde filmova „Sumrak“ i ima dvoje dece. Ubrzo potom i reditelj i glumica, koja je u vezi sa svojim partnerom iz „Sumraka“ Robertom Patinsonom, javno su se izvinili zbog svoje indiskrecije.

Povezana vest:  Kusturici nagrada ‘Tipar’ za satirično stvaralaštvo

I pored toga, budućnost drugog dela „Snežane i lovca“ je neizvesna. Film je trebalo da bude početak franšize, a zarada od 389,3 miliona dolara na blagajnama širom sveta je, kako prenosi AP, obećavala.

List „Holivud riporter“ početkom sedmice preneo je da će se „Univerzal“ u drugom delu filma fokusirati na lik lovca koga glumi Kris Hemsvort dok se Stjuartova neće ni pojaviti u nastavku.

Povezana vest:  Glumcu Džejmsu Nezbitu orden od kraljice

Studio je ovaj izveštaj demantovao ali nije želeo dalje da komentariše svoje planove.