Selena Gomez Spring Breakers Photocall in Toronto

Selena Gomez: Moj novi film definitivno nije za moje najmlađe fanove
 
Selena Gomez (20), koja s Ešli Benson, Vanesom Hadžens i Džejmsom Frankom promoviše svoj najnoviji film ‘Spring Breakers’, kaže da će njen novi film biti iznenađenje za mnoge.
Iako su reakcije na film podeljene, Selena je oduševljena time kako je publika na filmskom festivalu u Veneciji primila ‘Spring Breakers’.
-Plakala sam od sreće nakon premijere ‘Spring Breakersa’ u Veneciji. Doživeli smo ovacije nakon prikazivanja tog filma, bilo je zaista savršeno – rekla je Selena koja je za premijeru na filmskom festivalu u Torontu odabrala smelu haljinu animalnog printa, a kasnije je viđena u ženstvenoj kreaciji boje šampanjca koju potpisuje Marchesa.
O ulozi u ovom filmu, Selena je rekla kako joj je predstavljala pravi izazov. U tom filmu Selena i Vanesa Hadžens odbacile su imidž Disneyjevih ‘dobrica’ i glume razuzdane studentkinje na prolećnim praznicima koje paradiraju u bikinijima, piju i rade svašta. Film je dobio i oznaku R zbog neprimerenih scena.
-Ljudi su skloni svrstavanju u fioke. Ali ovo je bila prilika za mene koju nisam želela da odbacim. To definitivno nije film za moje najmlađe fanove. Verujem da će mnogi biti šokirani – izjavila je Selena koja u filmu glumi Faith.
Radnja se vrti oko studentkinja koje odluče da opljačkju banku kako bi došle do novca za zabavu na prolećnom raspustu,

 

Povezana vest:  Venčanica iz filma "Sumrak: Praskozorje" dogodine u prodaji