02_ROBBIE_WILLIAMS_300CMYK

Ekskluzivna MTV premijera: Robbie Williams “Candy”
 
Robbie Williams će konačno obradovati mnogobrojne verne fanove novim albumom “Take The Crown”. Album će nositi singl “Candy” za koji je urađen videospot i koji premijerno možete da pogledate samo na MTV kanalu u petak, 14. septembra, u 10:00 u okviru emisije Top 10@10 Robbie Williams.
O ovoj zaraznoj i tipičnoj Robbie-Williams-pop pesmi, Robbie kaže: “To je letnja pesma o devojci koja za sebe misli da je sjajna. Ona to možda i jeste, ali je ipak malo zločesta. Neke pesme se pišu dugo, a neke ispadnu odjednom kompletno završene i ne moraš više da misliš o njima. Zaista ne znam kako i zašto je sve to ispalo iz moje glave u tom trenutku. Prosto jeste.”
Robbie nije krio uzbuđenje zbog povratničkog albuma “Take The Crown”: “Nakon ponovnog okupljanja Take That – tog radnog odmora, kao i velike pauze u mojoj karijeri, želeo sam da se vratim na scenu sa velikim solo albumom. Prioritet mi je bio da pišem ono što ja smatram hitovima, a nadam se da je ih i ostatak sveta vidi tako. Jako sam uzbuđen!“
U karijeri prožetoj nagradama, Robbie je prodao više izdanja nego bilo koji drugi britanski solo izvođač u istoriji. Sa preko 60 miliona prodatih albuma tokom svoje solo karijere, Robbie je takođe osvojio i više BRIT nagrada nego bilo koji drugi izvođač ikada, ukupno 17. Njegovih šest albuma se nalazi na Top 100 listi najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji dok je Williams 2006. godine ušao u Ginisovu Knjigu Rekorda prodajom od 1.6 miliona prodatih ulaznica za koncert u samo jednom danu!
2010. godine, Robbie Williams je osvojio Nagradu za izvanredan doprinos britanskoj muzici na dodeli BRIT nagrada; kasnije te godine je njegova ponovna saradnja sa Take That dovela njihov album do titule najbrže prodatog albuma veka.
Od tada, Robbie je u Los Anđelesu snimao svoj najnoviji solo album, na kome je radio i producent Jacknife Lee, dok su orkestracije na albumu snimljene u legendarnom Capitol studiju. Njegov deveti po redu studijski album je prvi koji je izdao za Island/Universal.

 

Povezana vest:  Nevreme najavili promociju albuma i snimanje spota