robert_patinson_2012

Robert Patinson: Muškarci su manje komplikovani, želim sina
 
Glumac Robert Patinson je rekao da bi voleo da ima sina jer ne razume devojke. Kako kaže, mnogo bi lakše bilo biti roditelj sinu nego ćerki, jer su muškarci manje komplikovani.
-Mislim da bih se mnogo bolje razumeo sa sinom. Devojke je teško razumeti. Uputstvo za upotrebu koje dođe s njima ima 800 stranica i napisano je kineskim znacima. Čak i ako možete to da pročitate, shvatite da vam nedostaju još 32 poglavlja koja su od ključnog značaja i onda morate improvizovati. Kada imate dečaka stvari su mnogo lakše. Sport, TV i videoigre su dovoljni da bude srećan – rekao je Patinson za francuski magazin Star Club.
Iako tvrdi da je zahvalan zbog činjenice da je upravo on odabran za ulogu u filmovima „Twillight“, Patinson kaže da mrzi to što je morao  da žrtvuje toliko mnogo svoje slobode tokom snimanja serijala te da neće brinuti ukoliko više nikada ne snimi neki uspešan film.
-Na kraju, kad malo razmislim, mogu reći da mi je ta uloga pomogla da poboljšam svoj svakodnevni život i životni stil. U drugu ruku, izgubio sam ono što najviše cenim od svega – svoju slobodu. Neki mi kažu da je to cena uspeha. Ja se ne mogu s njima složiti jer smatram da je cena previsoka. Sve je bilo čudno. Kada se završilo snimanje serijala odahnuo sam, ali istovremeno sam bio i tužan. Za sada sam uspešan. Ali, da li će to potrajati? Stvarno ne znam, ali ukoliko sutra snimim neki loš film, neću plakati zbog toga- rekao je Rob.
Povezana vest:  Novi pomak tehnologije u filmu "Tron - legat"