robert-pattinson-cosmopolis

Robert Pattison: Uprkos svemu još uvek verujem u ljubav!

 

Robert Pattinson, zvezda sage ‘Sumrak’, otkrio je kako još uvek veruje u ljubav, usprkos nedavnom skandalu kada je otkriveno da ga je devojka Kristen Stewart varala sa rediteljem Sumrak sage. U nedavnom intervjuu za špansko izdanje magazina Seventeen, Robert Pattinson otvoreno je priznao kako još uvek veruje u ljubav bez obzira na sve, uključujući i skandal u kojemu se ovoga leta našla njegova devojka Kristen Stewart.

Povezana vest:  Dodeljene nagrade najboljima sa konkursa „Snimi svoj film: moje školsko...“

Na pitanje veruje li u moć ljubavi, Robert je rekao:

-Definitivno da! To zvuči pomalo ljigavo, ali to vidim kod svojih roditelja. Moji mama i tata upoznali su se kada im je bilo 17 godina i danas su još uvek jako srećni zajedno. Verujem u održavanje bliskih odnosa sa porodicom i prijateljima jer oni će se prema tebi jednako odnositi, bez obzira na sve. Na prave i snažne odnose ne mogu uticati bilo kakvi događaji u životu – rekao je Pattison.

Povezana vest:  "Beldoks 2010" od 13. do 20. aprila

-Saznanje da ću uvek imati nešto posebno, bez obzira što mi se dogodilo u životu, imalo je veliki uticaj na moj život. To je jedna od najvećih lekcija koju sam naučio tokom života – dodao je Robert.