haos_u_kuci_3

„Haos u kući – matorci dolaze“ u bioskopima od 10. januara

Šta se dešava kada staromodni deda i baba preuzmu na sebe da čuvaju moderno vaspitane unuke? Komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, koja će se na bioskopskom repertoaru naći od 10. januara, zasmejava publiku brojnim nesporazumima koji nastaju upravo u ovakvoj situaciji.

Bili Kristal i Bet Midler su bračni par koji pristaje da čuva unuke dok je njihova ćerka (Marisa Tomei) na poslu. Vrlo brzo odustaju od instrukcija da sa unucima uspostave odnos po principima 21. veka, i vraćaju se staromodnim vaspitnim metodama.

Povezana vest:  Američka premijera filma “Bijelo dugme”

Tako će deca biti u prilici da prvi put u životu probaju tortu i igraju se pištoljima na vodu, ali i  dasama donesu neke važne životne odluke. Iz nesporazuma i haosa koji nastane kada matorci stignu u muću cela porodica izlazi složnija i jača nego ikada.

Endi Fikman je američki reditelj i scenarista, koji stoji iza velikog broja porodičnih komedija. Osim filmom, Fikman se bavi i pozorišnom režijom. Prvi dugometražni film snimio je 2001, a u njegova najpoznatija ostvarenja spadaju: „Opet ti“ i „Trka do veštičije planine“.

Povezana vest:  Cinears: DVD kolo od 30. juna

Trejler pogledajte OVDE, a insert iz filma OVDE!