dm-45x65-02Depeche Mode praznični paket u knjižarama Delfi 
 
Za najveće fanove Depeche Mode i pravo uživanje u prazničnoj atmosferi Laguna je pripremila poseban Depeche Mode praznični paket. Poklon paket sadrži knjigu Depeche Mode – Black Celebration i ulaznicu za koncert benda 19. maja u Beogradu, po posebnoj ceni od 3499 dinara. Paket će biti predstavljen u Noći knjige, 21. decembra. Broj paketa je ograničen, a ljubitelji benda moći će da ga kupe samo u knjižarama Delfi u Srbiji.
Dok se iščekuje prvi koncert grupe Depeche Mode u Beogradu, preslušavanje starih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus ili It’s No Good, i čitanje najuzbudljivijih detalja njihove trideset godina duge i inspirativne karijere opisane u knjizi Depeche Mode – Black Celebration, biće sjajni načini da se pripremimo za njihov dolazak.
Biografija Depeche Mode autora Stiva Malinsa celovita je priča o promenama, uspesima i tragedijama grupe Depeche Mode. Black Celebration pokriva celokupnu istoriju grupe, uključujući snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbegli i solo albume Dejva Gahana i Martina Gora, i time dokazuje da je najbolja biografija ovog svetski priznatog benda. Priznanje knjizi odali su čuveni muzički magazin NME nazvavši je „izvanrednom knjigom punom spletki i neumerenog provoda“, kao i časopis Uncut rečima da je ovo „fascinantno i  iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe“.
Procenjeno je da je do 2006. godine Depeche Mode prodao preko 100 miliona izdanja, od toga 60 miliona albuma i 40 miliona singlova, dok se čak 48 njihovih pesama plasiralo na britansku listu singlova. Čuveni Q magazin ih je proglasio „najpopularnijim elektronskim bendom na svetu ikada“.
 

Povezana vest:  Savski park osvojio prestižnu međunarodnu nagradu u kategoriji pejzažne arhitekture